Waarom de ANWB Caravanverzekering?

zondag 27 september 2009
Kies de dekking die past bij uw situatie en betaal niets teveel. En als u ANWB-lid bent, dan krijgt u direct 5% korting op uw ANWB Caravanverzekering.

Gratis rechtsbijstand voor leden

Soms kunt u verzeild raken in een gecompliceerde juridische kwestie. Met de aanvullende dekking Rechtsbijstand gaat een team van juridische specialisten direct voor u aan de slag. In binnen- en buitenland. Voor ANWB-leden is deze module zelfs gratis!.

Gratis vervangend verblijf bij schade of diefstal

Uw caravan wordt gestolen of er is schade door brand. Vervelende gebeurtenissen die ook u kunnen overkomen. De ANWB regelt in dat geval een vervangende caravan of locatie (voor maximaal 30 dagen) zodat u uw vakantie onbezorgd kunt voortzetten.

ANWB Schade-Helplijn

Bij een aanrijding of ongeval moet van alles geregeld worden. Geen nood, bij schade in Nederland belt u de ANWB Schade-Helplijn voor advies. De Schade-Helplijn is bereikbaar op telefoonnummer 088 269 28 37 (lokaal tarief).

Hulp van de ANWB Alarmcentrale bij schade in het buitenland

Eropuit met de caravan, volop genieten van de vrijheid. Maar er kan natuurlijk altijd iets vervelends gebeuren onderweg. Laat uw vakantieplezier niet bederven en bel de ANWB Alarmcentrale. Nederlandssprekende medewerkers staan voor u klaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week. De ANWB Alarmcentrale is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)88 269 28 88 (gratis).

0 reacties:

Een reactie posten